Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό για κάθε επιτυχημένη εκδήλωση… Και αυτό κρύβεται στις ανθρώπινες αισθήσεις. Ο διοργανωτής οφείλει να τις διεγείρει ευφάνταστα και αρμονικά και τις πέντε.

Αφή: Η πρώτη επαφή του καλεσμένου με την εκδήλωση όπου θα παραβρεθεί είναι το προσκλητήριο που θα λάβει στα χέρια του. Τα ανάγλυφα, ξύλινα ή βελούδινα προσκλητήρια του Jasmin Events, σχεδιασμένα από γραφίστες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, προκαλούν μία πρόωρη ευφορία και ανυπομονησία στον καλεσμένο.

Η ικανοποίηση των αισθήσεων του προσκεκλημένου κορυφώνεται την ημέρα του event:

Γεύση: συνεργαζόμαστε με κέτερινγκ και ζαχαροπλαστεία, όπως επίσης και με κάβες, που φημίζονται για την ποιότητα του φαγητού και των ποτών τους.

Ακοή: προσέχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια. Από το τσούγκρισμα των κρυστάλλινων ποτηριών στις εταιρικές εκδηλώσεις, έως την ένταση και την «καθαρότητα» της μουσικής του events σας. Συνεργαζόμαστε με DJ που καλύπτουν κάθε προτίμηση, καθώς και με συγκροτήματα που αναλαμβάνουν τη ζωντανή κάλυψη ενός γάμου ή άλλου event.Το Jasmin Events συνεργάζεται με πρόσωπα που έχουν πολύχρονη εμπειρία στον απαιτητικό κόσμο της διακόσμισης και της μόδας. Αναλαμβάνουμε από τη διακόσμιση της εκκλησίας ή μίας αίθουσας μέχρι την παροχή συμβουλευτικής για την ενδυμασία ενός ζευγαριού.

Οσμή: αρωματικά κεριά και άνθη που μοσχοβολούν συνθέτουν υπέροχες μυρωδιές, οι οποίες κρατούν σε συνεχή διέγερση τους προσκεκλημένους σας.

Πολλοί ισχυρίζονται πως «ό,τι πληρώσεις, παίρνεις». Δε συμμεριζόμαστε αυτήν την άποψη. Για να πετύχει το Jasmin Events τους στόχους του, σκοπεύει να ακολουθεί και –πολλές φορές– να προσπερνά τα βήματα της εκάστοτε εποχής· να αναγνωρίζει τις ανάγκες και να αποφεύγει τις «παγίδες» της.

Σήμερα, η χώρα διανύει περίοδο μεγάλης κρίσης. Η οποία κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, μα και κρίση αξιών, κοινωνική, πολιτισμική, ανθρωπιστική. Το Jasmin Events δίνει μεγάλη βάση στην ποιότητα των εκδηλώσεών του και συνάμα, τις κοστολογεί με τιμές προσιτές και συμφέρουσες.

jasminevents

Address & Contact

Address:

Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 9 – 11, Μελίσσια

GPS:

38.0497745, 23.8397397