Οι REBELLIONS με όπλο την εμπειρία, μετρούν μόνο επιτυχημένες εμφανίσεις, σε γαμήλιες δεξιώσεις, συναυλίες, πάρτυ και κάθε είδους μουσικής εκδήλωσης όπου κλήθηκαν να δώσουν δυναμικό παρόν.

Οι Rebellions είναι μια μπάντα εκδηλώσεων – δεξιώσεων, η οποία δημιουργήθηκε το 2005 και ακολούθησε μία αξιόλογη πορεία με άμεσο αποτέλεσμα την εμφάνισή της δίπλα σε πολύ καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής σκηνής όπως οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κωστής Μαραβέγιας, Locomondo, Imam Baildi, Blues Wire, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πολλοί άλλοι. Παρουσιάζουν ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα μουσική ιδέα και ταυτόχρονα χορευτική πρόταση που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.

 

¨Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να μας εμπιστευθείτε τη μουσική επένδυση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας, του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης θέλετε να οργανώσετε υπό τους ήχους μιας…επαναστατικής μπάντας!! Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ζωντανή μουσική σε μία εκδήλωση προσδίδει την αίσθηση της πολυτέλειας και συγχρόνως χαρίζει μία μοναδική εμπειρία, τόσο σε εσάς, όσο και στους καλεσμένους σας. ¨

 

Οι Rebellions με όπλο την εμπειρία, μετρούν μόνο επιτυχημένες εμφανίσεις, σε γαμήλιες δεξιώσεις, συναυλίες, πάρτυ και κάθε είδους μουσικής εκδήλωσης όπου κλήθηκαν να δώσουν δυναμικό παρόν.

Το πρόγραμμά τους αποτελείται από γνωστές επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής σε ύφος ποπ, ροκ, λάτιν, reggae, swing, 60’s, 90’s, αλλά και έντεχνο, παραδοσιακό, λαϊκό.

Address & Contact

Address:

Κέρκυρα

GPS:

39.6242621, 19.9216777

Telephone: